Transilvania Rally 2012

Transilvania Rally 2012

A patra etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop, desfasurata la sfarsitul acestei saptamani pe probele speciale din judetul Cluj, avea sa mobilizeze la maximum echipa campioana nationala. Napoca Rally Academy s-a impus in clasamentul pe echipe, la finele celui mai disputat raliu din acest sezon.

Danny Ungur si Toni Avram formeaza un echipaj perfect. Cei doi se afla la a patra victorie consecutiva din acest sezon la clasa 11, mentinand un ritm ridicat, cat mai apropiat de cel al pilotilor care evolueaza la clasele omologate FIA. “Raliul de la Cluj a fost un succes pentru noi. Etapa in sine a fost excelent organizata iar proba mixta a reprezentat sarea si piperul acesteia.” spunea Danny la incheierea Transilvania Rally. “De data aceasta obiectivul este indeplinit complet: locul unu pentru noi cat si pentru Napoca Rally Academy. Ii felicit pe toti concurentii, inclusiv pe cei care au abandonat, pentru ca acesta nu a fost un raliu deloc usor. ” a mai adaugat pilotul Napoca Rally Academy.

 

Odata cu incheierea Transilvania Rally, se face trecerea in a doua jumatate a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2012. Urmeaza patru etape care se vor desfasura pe macadam, prima dintre ele fiind programata la Sibiu in perioada 20-21 iulie. Echipajele Napoca Rally Academy vor lua startul alaturi de cele mai importante nume din Intercontinental Rally Challenge, etapa sibiana facand parte anul acesta din ambele campionate.

Leave a Reply