Napoca Rally Academy face un pas inainte la Timis Rally

Echipa Napoca Rally Academy a facut un pas inainte dupa raliul de la Brasov si s-a clasat pe locul secund la Timis Rally, etapa a doua din Campionatul National de Raliuri Dunlop. Cu punctele adunate aici, Napoca Rally Academy a urcat pe locul secund in clasamentul general pe echipe.

Daniel Ungur-Anton Avram - Timis 2013 - 42Timp de doua zile echipajul Daniel Ungur/Toni Avram a facut spectacol pe fiecare speciala din Timis Rally si a castigat toate probele, cu exceptia super specialei din Lugoj. „Elementul surpriza la Timis Rally a fost ploaia. Aderenta pe probe s-a schimbat de la o trecere la alta, dar practic acest lucru este specific raliuri si imi place foarte mult. Am facut cele mai bune alegeri in ceea ce priveste pneurile si strategia si am reusit sa castigam puncte importante pentru noi. Avem un inceput de sezon foarte bun si sper sa continuam asa si la etapele viitoare”, a spus si Daniel Ungur.

 

In urma performantelor obtinute la Timis Rally, echipa Napoca Rally Academy s-a clasat pe locul secund in clasamentul pe echipe, cu un loc mai sus decat la Brasov, si a urcat pe doi si in clasamentul general. „Toata lumea a avut o evolutie buna aici si acest lucru ne-a ajutat sa terminam pe doi in clasamentul pe echipe si sa urcam un loc si in clasamentul general. Obiectivul nostru este titlul in acest sezon si vom face tot posibilul sa-l obtinem”, a mai spus Marco Tempestini.
Urmatoarea provocare pentru echipajele Napoca Rally Academy va fi etapa de Campionat European din Insulele Azore. La Sata Rallye Acores, programat in perioada 25 – 27 aprilie, vor lua startul Marco Tempestini/Dorin Pulpea, Simone Tempestini/Sergiu Itu, Florinel Tincescu/Iulian Nicolaescu, dar si Ekaterina Stratieva, Alex Bruschetta si Andrea Smiderle care vor concura tot sub culorile NRA.

 

Leave a Reply