Cum s-a vazut Timis Rally?

Cum s-a vazut Timis Rally

Daca pana la inceputul anului cand spuneai Timis Rally gandul iti zbura in urma cu trei ani, atunci cand avea loc ultima editie a unei etape de national din Banat, odata cu inceperea sezonului 2012, Raliul Timisoarei revenea in calendarul competitional. Iubit de multi protagonisti cu state vechi in Campionatul National de Raliuri Dunlop, Timis Rally a reprezentat totodata pentru multe echipaje prima ocazie de a parcurge probele speciale din judetul Timis, concentrate in jurul Lacului Surduc.

Considerat de multi poarta catre Vest, orasul Timisoara oferea inca de la debutul raliului prima surpriza placuta. Peste 1.000 de spectatori au asistat cu sufletul la gura la reprezentatiile pilotilor pe Superspeciala organizata vineri, chiar pe strazile mun. Timisoara. Pilotii nu au dezamagit, facand spectacol, iar fanii s-au convins ca trebuie sa isi urmeze favoritii si in a doua zi a raliului, pe probele speciale aflate la 60 de kilometri departare. Vremea a vrut parca sa se revanseze dupa capriciile de la Brasov si un soare stralucitor a incalzit atmosfera pe parcursul intregului weekend.

Pai si spectacol cine a facut ?

Cine altcineva decat Dany Ungur?! Pilotul Napoca Rally Academy a demonstrat din nou ca se simte ca pestele in apa la bordul Mitsubishi-ului Lancer Evo 6 pe care evolueaza in acest sezon, o mai veche dragoste a sa, pe o astfel de masina iesind cu cativa ani in urma campion national. Chiar daca clasa 11, unde sunt incadrate automobilele a caror omologare FIA a expirat, nu puncteaza in clasamentul general de la finalul raliului, Dany s-a clasat pe pozitia a sasea intr-un virtual clasament Open, demonstrand astfel ca se poate merge tare si spectaculos in acelasi timp. In urma sa, la un ecart considerabil, s-au clasat C-tin Raducioiu si Sebastian Stanciu.

Leave a Reply