Raliul “Tara Barsei” Brasov – Victorie binevenita

Odata cu incheierea penultimei etape a Campionatului National de Raliuri Dunlop, echipajele Napoca Rally Academy au reusit sa relanseze lupta in clasamentul rezervat echipelor, deznodamantul sezonului 2012 fiind amanat pana in ultima runda.

Dupa un debut in aplauzele spectatorilor care au impanzit vineri seara colina universitatii din Brasov, echipierii campioanei nationale la raliuri au dezlantuit a doua zi atacul pe macadamul din triunghiul forestier Sacele-Azuga-Predeal. Eforturile le-au fost rasplatite la final, Napoca Rally Academy ocupand cea mai inalta treapta a podiumului in competitia rezervata echipelor gratie rezultatelor foarte bune obtinute.

 

 

Avand titlul de campioni nationali ai clasei 11 castigat in urma cu doua etape, Danny Ungur si Toni Avram au ocupat la finalul etapei de la Brasov ultima pozitie aducatoare de puncte. Evolutia celor doi a fost puternic influentata de o pana facuta la jumatatea raliului.”Daca nu pierdeam asa de mult timp, cu siguranta altfel arata configuratia clasamentului la final. Suntem multumiti ca am terminat raliul dar mai ales pentru ritmul avut in ultima parte.a spus Danny Ungur.

Ultima etapa din acest sezon este programata in perioada 5-6 octombrie. Raliul Iasului prevesteste o lupta stransa in competitia rezervata echipelor iar Napoca Rally Academy o va aborda in aceasi maniera, cu gandul la prima pozitie.

Leave a Reply