Podium la Raliul Iasului

Napoca Rally Academy lua startul in Raliul Iasului cu acelasi obiectiv bine definit: pastrarea titlului la echipe. Toate cele sase echipaje au fost obligate sa mizeze pe cartea atacului iar la finalul etapei, dupa o serie incredibila de patru iesiri in decor, Napoca Rally Academy a ocupat pozitia a treia in clasamentul rezervat echipelor.

Desfasurat in perioada 5-6 octombrie, Raliul Iasului a fost cea de-a opta etapa si totodata ultima a sezonului 2012 din Campionatul National de Raliuri Dunlop. Datorita celor doua victorii de etapa si celorlalte trei prezente pe podiumul clasamentului rezervat echipelor, Napoca Rally Academy a putut sa lupte pana in ultima etapa pentru pastrarea titlului la echipe. Singura optiune pentru cele sase echipaje a fost sa forteze chiar de la debutul intrecerii. Astfel, la sfarsitul primei zile a Raliului Iasului, cea de vineri, Marco Tempestini si Dorin Pulpea ocupau pozitia secunda a clasamentului general, Bogdan Marisca si Sebastian Itu erau lideri ai clasei 3, la fel ca Dany Ungur si Toni Avram care ocupau aceasi pozitie la clasa 11.

 

Dany Ungur, Toni Avram si „Scorpionul” (Mitsubishi Lancer Evo6) au functionat din nou ca un ceas elvetian, cei doi obtinand a sasea victorie din acest sezon la clasa 11. „Am gasit la Iasi niste probe speciale foarte frumoase si pe placul nostru. Am crescut ritmul de la o trecere la alta si ma bucur de victoria pe care am obtinut-o aici. Cel putin ultimele probe de sambata ne-au uns la suflet.” a spus la finalul intrecerii Danny Ungur, care alaturi de Toni Avram a devenit pentru a doua oara consecutiv campion national al clasei 11.

Leave a Reply