NRA isi apara titlul la Iasi

Dupa sase luni, sapte etape si saptezeci de probe speciale, Raliul Iasului, care se va desfasura intre 5 si 6 octombrie, va trage cortina peste sezonul 2012 al Campionatului National de Raliuri Dunlop. Napoca Rally Academy, campioana nationala la echipe, este pregatita pentru ultima confruntare din acest an, una in care va incerca sa-si apere coroana castigata anul trecut.

Fosta capitala a Romaniei la inceputul secolului trecut, Iasul este gazda celei de-a opta si totodata ultima etapa din campionat. Raliul cu acelasi nume va decide titlu de campioana la echipe, la capatul celor 130 de kilometri impartiti in 10 probe speciale. Cele sase echipaje ale Napoca Rally Academy vor incerca din nou sa obtina maximul de puncte si la aceasta etapa, mai ales ca echipa inca mai pastreaza sanse la titlu.

Danny Ungur si Toni Avram revin la comenzile Mitsubishi-ului Lancer Evo6, alaturi de care si-au trecut in cont anul acesta titlul de campioni la clasa. “Probele de la Iasi sunt foarte frumoase, insa daca va ploua, speciala de noapte va avea o configuratie interesanta. Ma bucura forma excelenta pe care au aratat-o juniorii echipei la ultimele etape si sper sa obtinem cu totii din nou un rezultat bun. D-abia astept sa refacem reteta perfecta, pentru ca Danny, Toni si Scorpionul inseamna spectacol si eficacitate maxima!” declara Daniel Ungur, campionul clasei 11.

Vineri 5 octombrie, in prima zi a Raliului Iasului, accentul este pus pe spectacol si spectatori. Acestia vor putea savura evolutiile pilotilor preferati atat pe primele trei probe ale zilei dar mai ales pe superspeciala Rapa Galbena care se va desfasura dupa amiaza in oras. Principalul element de noutate al editiei din acest an il reprezinta speciala Quattro Route, proba care va fi parcursa la lumina proiectoarelor suplimentare. Actiunea continua sambata cu alte cinci probe speciale, sosirea fiind programata in jurul orei 17:40.

Leave a Reply